Защитникът българския национален отбор Николай Бодуров, е изключително мотивиран преди двубоя за

...
Защитникът българския национален отбор Николай Бодуров, е изключително мотивиран преди двубоя за
Коментари Харесай

Николай Бодуров: Ще бъде голямо джаскане с Норвегия

 Хубчев готви изненади за Норвегия
Защитникът българския народен тим Николай Бодуров, е извънредно стимулиран преди дуела за Лигата на нациите против Норвегия, заявявайки, че " лъвовете " няма да бъдат спокойни, до момента в който не победят противника си.

" За нас този мач е като край. Норвегия е доста здрав физически тим и по тази причина би трябвало да им отговорим уместно. Този мач ще бъде джаскане. Всяка една победа ни носи самочувствие.

Изненадам съм, че Словения загуби от Норвегия, така в случай че считам, че словенците са добър тим. Имахме един ден за подготовка. Надявам се да постигнам 4 от 4. Няма да сме спокойни до момента в който не победим Норвегия.

Трябва да им отговорим на борбата. Те са доста здрави физически. Ще е огромно джаскане и трябва да отговорим уместно, в случай че желаеме да се поздравим с триумфа, както го направихме в София.

Не отиваме за хикс и да бавим играта, а за победа. Ще забележим какво ще покажем. Мачът ще е тежък, защото те ще желаят успеха още по-силно.

Норвегия играе пряк футбол с дълги топки. Не знам Словения за какво губи всички мачове. Спорно е кой е по-добър от Норвегия и Словения, след нас, естествено ", сподели Бодуров.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР